Завдяки Фонду N-iX для боротьби з COVID-19 компанія виділяє 150 тис. грн для страхування медиків у Львові та Львівській області. Таким чином N-iX долучається до ще однієї ініціативи United for Health Львівського IT Кластеру та Львівської обласної державної адміністрації.

Наприкінці квітня Львівська ОДА запустила страхування медичних працівників на випадок зараження коронавірусом та створила стабілізаційний фонд платежів, який наповнюється благодійними внесками. Зібрані кошти надходять на рахунок страхової компанії “Уніка”, яка здійснюватиме виплати медикам, у яких підтверджено захворювання на COVID-19.

Загалом серед медпрацівників в Україні захворіли вже понад 3,5 тис. осіб, з них 100 випадків у Львові. 

У межах свого проєкту United for Health Львівський IT Кластер спрямовував 700 000 грн благодійних внесків на цю ініціативу. Завдяки пожертві N-iX на суму 150 000 грн вдалось повністю наповнити цей фонд для початку страхових виплат.

Андрій Павлів, засновник та CEO N-iX коментує: “Кожного дня медичні працівники у всьому світі та в Україні наражаються на небезпеку, щоб забезпечити нас якісними медичними послугами та протистояти поширенню COVID-19. Багато наших громадян та українських компаній вже допомогли засобами захисту та обладнанням. Надійне страхування - це ще один важливий крок, який, ми сподіваємось, дасть нашим медикам додаткове відчуття стабільності та підтримки, на яку вони заслуговують.

Ми вдячні усім працівникам N-iX за їхні щедрі пожертви у наш фонд для боротьби з COVID-19. З їхньою підтримкою ми долучаємось до таких чудових ініціатив та разом боремось з пандемією”.

Нагадаємо, що в середині березня, N-iX створив благодійний фонд для боротьби з COVID-19, який наповнюється 50% на 50% компанією та працівниками. 5,520 SARS-COV-2 експрес-тестів уже були передані для тестування у Львівській та Київській областях. Крім того, компанія надає свою експертизу - допомагає розробляти ІТ-рішення для Львівської обласної державної адміністрації та Львівської міської ради. Серед інших ініціатив - скерування коштів на закупівлю засобів індивідуального захисту, які вкрай необхідні медичним установам. 

Дізнайтесь більше про CSR ініціативи компанії N-iX.

Our PR team will be happy to help you with your queries

Contact PR TEAM

By N-iX May 28, 2020
SHARE:

About N-iX

N-iX is a global software solutions and engineering services company that helps world’s leading organizations turn challenges into lasting business value, operational efficiency, and revenue growth using modern technology. With over 2,000 professionals in 25 countries across Europe and the Americas, N-iX offers expert solutions in cloud, data analytics, embedded software, IoT, AI, machine learning, and other tech domains. Being in business for over two decades, we have worked with dozens industry-leading enterprises and Fortune 500 companies creating value across a wide variety of sectors, including finance, manufacturing, supply chain, retail, and more.

Connect with our experts
Get in touch