Перші 2500 SARS-COV-2  експрес-тестів уже прибули в Україну. Тести були використані для масового тестування у м. Львів та області, а також передані для потреб декількох медичних закладів у Київській області.

Українська ІТ компанія N-iX долучилася до протидії пандемії, створивши благодійний фонд, який наповнюється 50% на 50% компанією та працівниками. У фонд уже вдалося зібрати 1,546 млн грн. Частину цієї суми було використано для закупівлі 8 тисяч експрес-тестів для масового тестування в рамках проекту United for health Львівського ІТ Кластеру. Крім того, N-iX забезпечив усіх працівників компанії та їхні сім’ї можливістю за потреби пройти тестування на COVID-19. 

«Здоров’я та життя українців залежить як від кожного з нас, так і від відповідальної позиції бізнесу. Ми вдячні нашим працівникам за активну підтримку ініціативи компанії - у фонд N-iX для подолання COVID-19 було пожертвувано 773 тис. грн. Компанія подвоїла цю суму до 1,546 млн грн, і ми очікуємо додаткові надходження у фонд у травні”, – прокоментував Андрій Павлів, засновник та CEO компанії N-iX.

Крім того, компанія надає свою експертизу - допомагає розробити декілька ІТ-рішень для Львівської обласної державної адміністрації та Львівської міської ради. Серед них - інтерактивна карта поширення захворювань на COVID-19 у Львові та Львівській області. 

Серед інших ініціатив - скерування коштів на закупівлю засобів індивідуального захисту, які вкрай необхідні медичним установам. Так компанія планує підтримати  заклик Львівської обласної державної адміністрації щодо закупівлі засобів для захисту медиків Львова та Львівської області. 

Our PR team will be happy to help you with your queries

Contact PR TEAM

By N-iX April 17, 2020
SHARE:

About N-iX

N-iX is a global software solutions and engineering services company that helps world’s leading organizations turn challenges into lasting business value, operational efficiency, and revenue growth using modern technology. With over 2,000 professionals in 25 countries across Europe and the Americas, N-iX offers expert solutions in cloud, data analytics, embedded software, IoT, AI, machine learning, and other tech domains. Being in business for over two decades, we have worked with dozens industry-leading enterprises and Fortune 500 companies creating value across a wide variety of sectors, including finance, manufacturing, supply chain, retail, and more.

Connect with our experts
Get in touch