Компанія створює спеціальний благодійний фонд для подолання COVID-19 в Україні та ініціює масову закупівлю експрес-тестів на SARS-COV-2.

“Ми не можемо залишатись осторонь, коли перед світом і перед нашою країною стоять такі виклики. Упродовж минулого тижня ми працювали з нашими партнерами і думали, як ми можемо зробити максимальний вплив на ситуацію, - коментує Андрій Павлів, засновник та керівник компанії N-iX.

Для нас надзвичайно важливо захистити наших працівників та підтримати їх у цей непростий час. Позитивний досвід Південної Кореї, Сингапуру, та інших країн показує, що лише масове тестування та ізоляція можуть зупинити новий коронавірус. Ми створили спеціальний фонд для протидії COVID-19, який буде наповнюватися 50% на 50% компанією та працівниками, і плануємо найближчим часом скерувати перші 2 млн гривень на закупівлю 10000 експрес-тестів

Цього тижня ми запускаємо благодійний збір коштів серед наших працівників, які при купівлі тестів для себе і своїх рідних автоматично зможуть придбати тести, які будуть спрямовані у ті лікарні, де вони найбільш потрібні. Таким чином ми не лише зможемо підтримати наших працівників, а також допомогти великій кількості наших громадян отримати доступ до діагностування на COVID-19”, - розповідає Андрій Павлів.

Сьогодні компанія вже запустила ряд ініціатив для захисту своїх працівників та боротьби з пандемією і продовжує залучати партнерів та колег для швидких та консолідованих дій. Серед них:

  • Усі офіси N-iX працюють у віддаленому режимі, усі події переведені в онлайн режим;
  • Сформовано фонд N-iX для захисту здоров’я працівників і протидії COVID-19;
  • Запускається збір коштів для закупівлі експрес-тестів серед працівників N-iX (при купівлі одного тесту для себе ви жертвуєте мінімум два для інших);
  • Виділяються 2 млн гривень на закупівлю експрес-тестів на SARS-COV-2;
  • Ведеться робота з постачальниками тестів, для того щоб забезпечити якомога більшу кількість людей швидким діагностуванням;
  • Закупівля тестів та скерування їх у місцеві лікарні, масштабування ініціативи.
  • Підтримка ініціатив Львівського IT кластеру в об’єднанні IT спільноти для спільної боротьби з COVID-19;

Варто зазначити, що під час прес-конференції у Женеві, яка відбулась 16 березня голова ВОЗ Тедрос Аданом Гебреісус наголосив на важливості тестування. Він заявив: “У нас є просте послання усім країнам. Тестуйте, тестуйте і ще раз тестуйте. Усі країни повинні мати змогу протестувати усіх, у кого є підозра, не можна побороти цю пандемію наосліп. Без належного тестування на SARS-COV-2 неможливо ізолювати усі випадки і розірвати ланцюг інфікування новим коронавірусом, який зараз швидко несеться світом”.

На разі важко визначити точну кількість інфікованих в Україні і виявити осередки розвитку хвороби. N-iX має на меті зробити тести доступними для усіх своїх працівників, а також дати можливість кожному в компанії купити експрес-тести для інших.

Тільки разом ми зможемо подолати цей глобальний виклик. Не будьте байдужими, залишайтеся вдома і будьте здоровими.

Our PR team will be happy to help you with your queries

Contact PR TEAM

By N-iX March 21, 2020
SHARE:

About N-iX

N-iX is a global software solutions and engineering services company that helps world’s leading organizations turn challenges into lasting business value, operational efficiency, and revenue growth using modern technology. With over 2,000 professionals in 25 countries across Europe and the Americas, N-iX offers expert solutions in cloud, data analytics, embedded software, IoT, AI, machine learning, and other tech domains. Being in business for over two decades, we have worked with dozens industry-leading enterprises and Fortune 500 companies creating value across a wide variety of sectors, including finance, manufacturing, supply chain, retail, and more.

Connect with our experts
Get in touch